Симс 5: Датум објављивања вести и гласине

Ако сте били велики обожавалац Симс серије, онда сте без сумње били разочарани у Симсу 4 и областима на којима је промашио траг. Ипак, вероватно сте узбуђени због могућности наследника који ће вратити серију у оригинални дух игре. Много је гласина које круже око могућег Симса 5. Наводно смо нешто чули на Е3 2018 прошле године, али ЕА је то пролазила без икаквог наговештаја. Ипак, задржавамо наду да ћемо видети Симс 5 - уосталом, нема шансе да ЕА пусти Симсову серију, јер им је то била крава током година.

Зашто су нам потребни Симси 5

Симс 4 је забавна игра, али остало је неколико функција које су упропастиле искуство неких фанова, желећи да се ЕА заглави у срцу Симс-а 3. Генерално, Симс игра се покреће око сваких пет година. У том периоду проширења су предвиђена за тренутни главни Симсов наслов, у овом случају Симс 4. Симс 4 лансиран крајем 2014. године, што значи да бисмо ускоро требало да стигнемо за наследника, барем ако погледамо на распореду издавања пролазних игара. Фановима Симса заиста је потребно нешто свеже и узбудљиво, јер иако је у Симс 4 било много сјајних функција, проширења и неке функције су разочаравајуће.

Када ће Симс 5 издати?

Као што смо већ споменули, чини се да ЕА лансира Симс игре сваких пет година. Ако погледамо распоред издања Симс 4, ЕА је првобитно најавила игру у мају 2013. године. Изашла је нешто више од годину дана касније, у септембру 2014. То је прилично временски размак између најаве и званичног датума изласка, који је може бити мало забрињавајуће јер још увек нисмо чули службено саопштење ЕА-е.

Извршни директор ЕА-а је твитовао (сада је избрисан) да неће бити другог Симс покретања игре ако Симс 4 не буде успешан. Пошто је твит избрисан, претпостављамо да то нису биле службене мисли ЕА-е. То би рекло, да ће бити још једне Симс игре, требали бисмо чути најаву ове године, а службено представљање планирано за следећу годину, а то ће бити пет година након покретања Симс 4.

Неке друге вести које долазе из компаније ЕА кажу да је Симс 4 привукао велику пажњу навијачке базе и да је остварио солидне приходе. То су добре и лоше вести за фанове. Добра вест је да то значи да ће њихов дефинитивно бити Симс 5; лоша вест је да ће фанови можда морати да чекају дуже него што желе да добију Симс 5, јер ће ЕА вероватно продужити животни век Симса 4 са више експанзија и садржаја за преузимање који ће се купити. Било како било, Симс 5 ће се догађати, јер је крава готовине коју ЕА жели наставити давати.

Који је животни век Сим-а 4?

Као што смо поменули, будући да Симс 4 постиже велики успех, ЕА планира да га млева онолико дуго колико могу. Најновија експанзија на Симс 4 је Петс експанзија. Недавно је лансиран, тако да, можда ћемо чекати мало пре Тхе Симс-а 5. То је зато што нам је такође речено да Петс експанзија није последњи ДЛЦ који ће видети Симс 4, ЕА је планирао много више за игра.

Грант Родиек, у интервјуу за ПЦ Гамес Инсидер, је то рекао у вези са Симсом 4:

„Нећемо се опустити и опустити се, сада када смо направили врхунски пакет за игру. Кућни љубимци су једноставно почетак другог таласа, а не крај циклуса. Планирано је више садржаја, изненадимо нашу публику и пружамо бесплатан садржај уз који би могли да се забаве. “

Даље је рекао:

„Историјски гледано, након што су кућни љубимци такви:„ У реду, направили смо велико чопор, сада ћемо размишљати о нечем другом. Желим да играчи и даље буду у близини јер још увек правимо убојите садржаје. Не идемо одавде. Кућни љубимци су највећи, али ми их нећемо поново позивати. Неке ствари о којима размишљамо прилично су амбициозне, то су и свежи завоји на старим стварима, па се надам да људи виде кућне љубимце као почетак другог таласа, а не крај циклуса. Желим да радим више садржаја, непрестано подижући траку, више бесплатног садржаја. То су ствари које су нам веома важне и већ годинама говоримо о стварима за следећу годину јер желимо да то буде супер добро. Постоје лудо дуги циклуси. Следеће године желим да људи буду попут: "Јао, не могу да верујем да радиш све ове ствари". Следеће године ћемо имати четири године и још увек смо овде. "

То би могло рећи, можда ћемо чекати барем неколико година прије него што видимо Симс 5, углавном зато што Родиек наговјештава да ће за Тхе Симс 4 изаћи још једна велика експанзија сљедеће године. Укратко, тек ћемо морати бити стрпљиви, али Симс 5 се дефинитивно дешава у будућности, не баш онако као што бисмо ми жељели да буде!

Шта желимо да видимо у Симс 5

Очекујемо да ћемо приметити запажена побољшања у Симсу 5. Једна од најфасцинантнијих ствари о Сим-у 4 била је стална количина екран за учитавање који су вам пролазили. Са Симс 5, радујемо се перспективи типа Опен Ворлд, где ЕА избацује екран за учитавање и само вас смешта у један масивни свет који можете слободно истражити.

Још један фрустрирајући део Сим-а 4 био је недостатак поновљивости. ЕА је стварно спустио лопту тамо, а експанзије нису мало вратиле играче у игру. Надамо се такође да ће ЕА вратити неке аспекте родитељства на Симс 5. ЕА је ово извео из игре за Симс 4, али вратио га је за Тхе Симс 4 на конзолама. Стварно бисмо волели да поново видимо малишане у игри!

Карактеристике које очекују у Симс 5

Познавајући ЕА и праксе које они користе од касног тренутка, постоји неколико занимљивих ствари које можемо очекивати да видимо у Симс-у 5. Прво, очекујемо да ћемо видети неке Сим-ове 5 са ​​неком врстом мобилне везе - како би охрабрили играче да преузму Сим-ове на свој телефон. Можда ћете морати да довршите неке задатке на мобилном уређају да бисте откључали Сим-ове функције на рачунару или можда могли да надгледате статистику ваших симфова у реалном времену на овај начин.

Такође очекујемо мноштво микро-трансакција. ЕА тако зарађује чак и након што је купцима наплатила читаве игре (а ла Баттлефронт ИИ). Надамо се да ће се ЕА такође одлучити да иде напред и додала више личних карактеристика симс-овима у Симс-у 5. У Симс-у 4 било их је само четворо, али без тога је потребно да нам треба много више од тога у следећем игра за боље прилагођавање.

Пресуда

Као што видите, издање Симс 5 до сада није могуће, поготово након што од ЕА 2018. нису најавили најаву ЕА. Ипак, фанови и играчи могу се веселити најави касније ове године, лансирањем негде наредне године, то јест ако ЕА одлучи да следи његову најаву и лансира планове за Симс 3 и Симс 4 за Симс 5. Симс 5 ће, надамо се, бити све што Симс 4 није био, али у међувремену ће играчи моћи да бисте уживали у неким уредним ажурирањима конзоле на Симс 4.